Jäljellä

Arwen

Arwen jäljellä

Monen päivän tauon jälkeen Arwen pääsi tänään jäljelle. Jälki oli Sports Trackerin mukaan 350 metriä pitkä. Sillä oli kuusi keppiä ja Arwen nosti ne kaikki! Ensimmäisen kepin kanssa ehkä hiukan epäröi, mutta nosti ilman apuja. Kehuin kovasti, sai lihapullaa ja sitten vähän vielä leikittiin kepin kanssa. Leikki vähän nostaa Arwenia ja pelkään, että jäljen teko menee huolimattomaksi. Nyt ei vielä mennyt, mistä olen tosi tyytyväinen. Maasto oli kiva ja tämän viikon sadepäivät auttoivat, kun maa oli mukavan kostea. Tuuli oli todella kova ja sitä hiukan jänskätin, että meneekö tuulen takia kovasti sivuun, mutta hyvin teki jäljen tuulesta huolimatta. Pieniä jäljeltä tippumisia taaskin 1/2 – 2 metriä, mutta nopeasti hakeutuu takaisin jäljelle. Hyvä mieli jäi kyllä tämän päivän treenistä. Viikon päästä kouluttajalle kuulemaan, ollaanko oikealla tiellä.

Sillä aikaa kun Arwenin jälki vanheni, koirat pääsivät lenkille kahden ryhmissä. Arwenilla alkoi aiemmin tällä viikolla juoksut, joten Sirius ja Arwen evät yhtaikaa lenkille pääse. Kotonakin ovat eri kerroksissa. Pientä kiinnostusta Siriuksella vaikuttaisi Arwenia kohtaan olevan, mutta ei toistaiseksi ainakaan mitään sen suurempaa onneksi. Muuten Siriuksella kyllä on selvästi teini-iän merkkejä näkyvissä. Vaikka onhan se edelleen tosi kiltti ja  helppo uros. Sellainen mamman mussukka. <3 Jani sai Sateesta ja Siriuksesta lenkillä myös kivan yhteiskuvan 🙂

Sade ja Sirius
Sade ja Sirius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *