Arwenin pentusuunitelmat toistaiseksi peruttu

23.3.2018: Arwenin pentusuunnitelmat on ainakin toistaiseksi peruttu eli tällä hetkellä ei pentueita suunnitteilla. 

Pentue suunnitteilla Arwenille loppuvuodesta 2018

Arwenille on suunnitelmissa pentue loppuvuodesta 2018. Arwen on tutkittu luustoltaan ja silmiltään terveeksi. Lisäksi Arwenille on tehty MyDogDNA-testi, jonka mukaan Arwen ei ole geneettisesti altis millekään yli 190 testatuista sairauksista. Tuloksia voit katsoa täältä.

Lisää Arwenista voit lukea Arwenin omalta sivulta.

29.7.2017 Arwenin selkä tutkittu ja todettu terveeksi myös spondyloosin osalta.

Alkuviikosta Arwen loukkasi kolme yläetuhammasta, kun pallon perässä juostessaan osui kuono edellä kovaan kantoon. Saimme torstaiksi ajan Anidenttiin, jossa pahiten vahingoittunut hammas poistettiin ja kahteen hampaaseen tehtiin pulpa-amputaatio. Samalla kun Arwen kerran rauhoitettiin, otettiin siitä myös selän rtg-kuvat kennelliittoon spondyloosin osalta lausuttaviksi. Lausunto on odotetusti SP0, eli puhdas. Arwen on siis luustoltaan nyt kaikin puolin tutkittu ja terveeksi todettu. 

13.2.2017 Siriuksen luusto priimaa!

Kennelliitto on lausunut Siriuksen luustokuvat ja pojan luusto on odotetusti priimaa! Selkä: LTV0 ja VA0. Lonkat A/A. Kyynärät 0/0. Virallisten kuvien lisäksi Siriuksen olat kuvattiin epävirallisesti terveeksi. OCD:ta ei siis ole. Virallista lausuntoa olista ei ole vielä mahdollista saada. Samalla eläinlääkärikäynnillä Sirius myös kastroitiin kivesvian vuoksi ja otettiin näyte koirien geenitutkimukseen. 

5.12.2016 Siriukselle lisätty valokuvagalleria

Siriuksen valokuvagalleriaan pääset tästä.

24.11.2016 Arwenille lisätty valokuvagalleria

Arwenille lisätty valokuvagalleria. Myös Siriukselle on tarkoitus lisätä valokuvagalleria, kunhan ehdimme. 🙂

21.11.2016 Lunalle ja Sateelle lisätty valokuvagalleriat

Sivustolle on lisätty Lunalle ja Sateelle valokuvagalleriat. Ne löytyvät niiden omien sivujen alta. Myös Arwenille ja Siriukselle on tarkoitus valokuvagalleriat lisätä, kunhan ehdimme. 🙂

24.9.2016 Moon Legacy Border Collies sivusto avattu

Moon Legacy Border Collies nettisivut ovat vihdoinkin valmiit! Projektissa kesti "vain" vähän yli vuosi. 😉 Hiukan vielä sivut tulevat ajan kanssa täydentymään, mutta tällä nyt aloitetaan. Lisää kuvia koirista tulee jatkossa löytymään Moon Legacy Border Collies -facebooksivulta. Sinne on tarkoitus perustaa kaikille koirille omat kuvakansiot, kunhan vain ehdimme.

Viimeisimmät blogikirjoitukset